Made the Right Choice

03.11.2013 13:36

Vkládám menší chuťovku jako odškodnění zato, že jsem tady tak dlouho nebyla. Doufám, že se bude líbit a necháte nějaký malý komentář.

Děkuji, Reni :)

 

Po tolika letech si myslíte, že ta bolest konečně odejde. Nyní pochybuji, že se to někdy stane. Nikdy na ně nezapomenu nebo na jejich smrt. Byli zbytečné. Mohli být užiteční. Samozřejmě se rozhodli vzdorovat a držel se toho starého blázna. Škoda, bylo to plýtvání. I když jsem je ztratil všechny, kolem sebe mám teď lepší lidi. Lidi, kteří vždy budou stát při mně.

Mám teď Toma. On je to nejlepší co mě kdy potkalo. I když moji přátelé nemohli uvěřit, proč jsem obrátil strany, já mohl. Jak bych ještě nemohl, když semnou ten starý blázen snažil manipulovat a řídit každý krok. Snažili se mě dostat zpátky. Málem jsem to udělal, ale Tom mi připoměl, že to byli oni, kdo mě využívali. A pak se mě zkusili i odkoupit.

Jsem rád, že jsem poslechl. V poslední době byl svět mnohem lepší místo. Mudlové jsou teď na svých právoplatných místech. Vědí, že existujeme a respektují nás. Nesnaží se nás zabít a jsou z nás uchváceni. Kdybych zůstal s Brumbálem a zabil Toma, nic z toho by se nestalo. Mudly milující hlupák

Brzy po vstupu k temným čarodějům jsem zjistil, co dělala ta stará liška, aby měla svého dokonalého pěšce. Ron s Hermionou pouze předstírali, že jsou mými přáteli a dělali všechno co jim Brumbál říkal. Blázen. Myslel si, že to snad nezjistím? No, zjistil jsem a teď jsou mrtví. Všichni jsou mrtví.

„Pojď drahoušku. Je čas jít do postele.“ Tomův hlas přeruší tok mým myšlenek a vzpomínek.

„Už jdu mistře.“ Řekl jsem a vstal, abych ho mohl následovat do našich komnat.

Mám úsměv na tváří, když za ním jdu. Pět let. Je to už pět let, co vyhrál válku se mnou po svém boku. Můžu říct, že mi to dělá radost. Pokaždé, když se na mě podívá, když si myslí, že se nedívám je v jeho očích teplo a láska. Vím, že mě opravdově nemiluje, ale stará se o mě. A já se starám o něj.

Nakonec jsme došli do našich komnat. Můžu říct, že dnes se moc nevyspíme. Tom mě zvedne a jemně mě položí na postel kterou společně sdílíme. Měkké přikrývky kloužou po mých holých zádech, když jsem hledal pohodlnější pozici.

Tom odstranil tenkou černkou sukni, kterou nosím na jeho vlastní žádost. Spodní prádlo nevlastním.

„Překrásný.“ Zamumlá a prohlédl si mé tělo od shora dolů jako obvykle.

Zčervenal jsem. Nevím proč. Tom vždycky něco říká kvůli nějakému důvodu, chce mě vždycky donutit zčervenat se.

Tom se naklonil, aby mě jemné políbil. Polibek se rychle stává vášnivější. Naše jazyky sváděly bitvu o nadvládu, ale Tom rychle vyhrál. Jeho jazyk se snažil zmapovat mé ústa. Sténám.

Sáhl pro něco na stolku vedle postele. Přerušil polibek a namočil si třy prsty do lubrikantu. Zalapal jsem po dechu jak jeden prst do mě klouže. Najednou mám ruce svázené k jednomu sloupku postele za mnou. Nestarám se o to. Miluji být svázaný, když mě šoustá.

Sténám jako se provaz zakusuje do mé kůže. Brzy Tom přidává další prst k prvnímu stále ve mně a roztahuje svaly. Náhle vytáhne prsty, což mě nutí zanaříkat nad tou ztrátou. Dívám se jak se sám svléká.

Jeho oči mě stále pozorují. Nakonec skončil se svlékáním a já se nadále díval do jeho krásně rudých očí. Dělal to samé co já.

Nabral si do ruky lubrikant a rychle si jím potřel svůj penis. Dnes večer neproběhla žádná předehra a jemu to opravdu nevadilo.

Docela hrubě se do mě natlačil a mé svaly se ozvaly na protest a bolest mě na chvíli ochromila. Samozřejmě, že si tu bolest užívám a on to ví. Oba jsme zasténaly a brzy se dostal na doraz a nechal mi chvíli na přispůsobení, než do mě začne přirážet.

Pot se perlil na čele, zatímco mě natlačil do matrace. Sténal jsem a prosil jsem ho aby mě šoustal rychleji a tvrději. A on to udělal. Kroutil jsem s provazy kolem svého zápěstí a znovu si je rozedřel. Mohl jsem lépe cítit stékání krve po mých rukách a to způsobilo, že jsem sténal ještě hlasitěji.

Podíval jsem se na Tomovu tvář, která byla zkřivena v extázi. Slyšel jsem jak můj pán sténá. Popadl mé péro a začal pumpovat ve stejném rytmu odpovídající rytmu jeho přirážení. Brzy to na mě přišlo, křičel jsem jeho jméno. Zdálo se, že tohle bylo na něj příliž a udělal se okamžitě po mně. Křičel mé jméno. Zhroutil se na mě a snažil se stabilizovat svůj dech. Chvíli trvalo, než jsem získal svou mysl zpět pod kontrolu a zjistil jsem, že mé ruce už nejsou svázané.

Tom se ode mě odtáhl a lehnul si vedle mě. Přehodil jsem přes nás oba přikrývku a schoulil jsem se mu do náruče. Tom hůlkou očistit nepořádek můj dech se srovnal zpátky do normálu.

„Ehm, Tome?“ Řekl jsem najednou nervozní.

„Co Harry?“ Zeptal se v odpověď a jeho dech byl stále zrychlený.

„Miluji tě.“ Zašeptal jsem.

Vypadal šokovaně, ale brzy získal zpět svou vyrovnanost.

„Taky tě miluji, Harry.“

Cítil jsem jak nervozita ustupuje. Nikdy jsem si nemyslel, že by cítil ty samé pocity. Ale cítil. Miloval mě jak já miloval jeho. Myslím, že teď můj pán je více milencem než mistrem. Samozřejmě, že i nadále budu jeho mazlíček. Vždycky mu budu sloužit.

„Tome?“

„Ano?“ Zeptal se, když zhasnul světla.

„Ehm... já nevím, jak to říct, ale... jsem těhotný,“ tu poslední část jsem zamumlal. Neslyšel to.

„Co? Obávám se, že jsem zcela nezachytil tu poslední část, lásko.“

Červenám se, když jsem slyšel jak mě oslovil. Jinak, než když na mě volá jako na Harryho nebo mazlíčka.

„Jsem těhotný.“

Tom vypadal už podruhé šokovaně, ale to se rychle změnilo ve šťastný výraz. Chtěl rodinu taky?

„Jak dlouho?“

„Dva měsíce.“

„To je úžasné lásko. Můžeme být jako malá rodina. Jen zbývá jedna věc.“ Ze zásuvky nočního stolu vytáhnul krabičku a otevřel ji. Uvnitř byl prsten. „Vezmeš si mě? Udělalo by to ze mě nejšťastnějšího Temného pána.“

Jsem překvapen. Nemyslel jsem si, že vedle něj bych někdy mohl být více než mazlíček, ale po pravdě řečeno já jsem mnohem víc. Nebylo nic co by mě mohl udělat šťastnějším než být rodina. Zvlášť pokud ta rodina bude s mužem, kterého miluji. Říkám ano. Majetnicky mě políbí a pochvíli usínáme.

Moje poslední myšlenka byla, že jsem opravdu rád, že jsem se rozhodl zůstat s Tomem. Tohle by se nestalo, kdybych zůstal pouze Brumbálových pěšákem. Teď budu vládnout kouzelnickému svět společně s Tomem. Takhle to bylo za posledních pět let a neměl bych se teď zastavovat.

Stále jim všem chybím ačkoli....

Made the Right Choice - Komentáře

Datum: 04.11.2013

Vložil: Nade

Titulek: ooOoo

Zmínka o "nejšťastnějším Temném pánovi" mě fakt rozesmála.
Děkuji za překlad. :-)

Datum: 04.11.2013

Vložil: Reniii

Titulek: Re: ooOoo

Děkuji za komentář a jsem ráda, že se povídka líbila a pobavila :)

Datum: 03.11.2013

Vložil: anon

Titulek: ...

To bylo opravdu roztomilé *muck*, opravdu moc pěkná chuťovka na jinak nudný večer ;)
Dík, za překlad :-D

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek