Tiresias' Judgement

24.12.2013 09:10

Jak jsem slíbila, přináším Vám takovou malou jednorázovku jako vánoční dárek vám, že jste tady zůstali a nadále čtete mé překlady. 

Jinak toto je úplně jiná povídka než na kteréjste zvyklí, už jen tím že tady vystupuje pár HP/SS, takže doufám, že se vám bude líbit a zanecháte mi nějaký vzkaz s vašemi dojmy.

Přeji pěkné čtení,

Reni

PS: Veselé Vánoce a mnoho štěstí a zdraví!

×××××××

 

Když se Severus vrátil do jejich ubikace, našel Harryho schouleného v křesle s knihou v rukách.

„Co to čteš?“

„Pustina.“ U kázal Severusovi obal knihy. „A abych byl upřímný, není to moje oblíbená kniha. Mám raději Čtyři kvarteta. Máš tady encyklopedii?“

„Ne, ale knihovna určitě má. Co chceš vědět?“

„Kdo byl Tiresias.“

Severus se posadil na pohovku naproti Harrymu. „Tiresias? Hmm, dovol mi, abych ti řekl celý příběh. Tiresias byl přeměněn na ženu poté co kopuloval s hady. Po sedmi letech jako žena, znovu souložil s hady a opět byl zpět transformován na muže. Zeus si myslel, že ženy mají při sexu více potěšení, zatímco Hera si myslela opak. Tak ho Zeus s Herou požádali, aby rozhodl kdo z nich má pravdu. Když Tiresias souhlasil s Diem, že ženy ze sexu mají větší potěšení, Hera ho učinila slepým. Zeus nemohl zvrátit to co Hera udělala, a tak mu dal dar věštění.“

Severus vstal a přešel ke skříni, kde uchovával své oblíbené lektvary. Zvedl malou duhovou lahvičku a ukázal ji Harrymu. „Tohle je Tiresiasův lektvar.“

„Co to dělá?“

Snape se usmál a vlčí úsměv způsobil Harrymu po celém těle husí kůži.

„Dokáže u člověka změnit pohlaví, samozřejmě.“

„Proč by někdo chtěl něco takového udělat?“

Severus se opřel a otáčel v prstech lahvičku. „Ve skutečnosti ze dvou důvodů. Jsi si vědom, že někteří lidé mají pocit, že ehm jejih pohlavní orgány nejsou za dobře s jejich vniřní osobností?“

Harry přikývl. „Blázni,“ jeho stýc Vernon je tak nazýval, ale strýc považoval za blázny spoustu lidí, včetně Harryho. Teď, když o tom přemýšlel, nemohl si vzpomenout, jestli někdy slyšel o Transsexuálních kouzelníků nebo čarodějek a tak se na to zeptal Severuse.

„V našem světě je snadnější projít změnou pohlaví, než u mudlů. Není k tomu třeba operaci a hormonální léčbu, kterou musejí mudlové podstoupit.“ Jeho ton hlasu přesně uváděl co si myslí o těchto barbarských praktikách.

„Ta změna je pak trvalá?“

„Ano i ne. Je stálá ve smyslu, že může trvat až do smrti na rozdíl od Mnoholičného lektvaru. Ale také může být zvrácena se správným protijedem, samozřejmě. Což nás přivádí ke druhému důvodu.“

„Huh?“

„Výřečný jako vždy, Pottere. Nechceš si zkusit tipnout?“

Harry se se na něj podrážděně podíval a protočil oči v sloup. „Přestaň s urážkami Snape a prostě mi to řekni.“

„Jako sexuální hračky. Máš ty vůbec někdy představivost? Nikdy si se nazajímal jaké to mají holky?“

„Víš, holky a sex... to u mě prostě nejde dohromady.“

Snape si odfrkl. „Celý teplouš, že? Experimentoval jsi někdy?“

Harry na něj blýsknul úsměvem. „Říká bisexuální muž. A ne, nic víc než jeden nepodařený polibek s Cho Changovou v pátém ročníku. Takže, řekni mi, dáváš přednost sexu s dívkami nebo chlapci?“

Severus mu podal lahvičku. „Dávám přednost sexu s tebou, Harry. Ať už máš penis nebo vagínu.“

Harry se podíval na Severesovu nataženou ruku a pak na jeho tvář. „To snad nemyslíš vážně!“

Severus neodpověděl, ale ruku nechal stále nataženou dokud si Harry nepřevzal lahvičku. Harry se na ni díval dlouhou dobu a zvažoval své možnosti.

„Máš po ruce protijed?“

„Samozřejmě.“

Harry dále pokračoval v rozjímání. Jaký by to byl pocit mít prsa? Nikdy předtím mu nepřišly atraktivní, ale teď by to bylo něco jiného. Tentokrát by je měl on sám. Jeho ruka nevědomky zabloudila směrem k bradavce.

Kousl se do rtů a zepat se: „Kolik si toho musím vzít?“

Severus se na něj usmál. „Jednu polévkovou lžíci. Ale jdi do ložnice jako první. Transformace je okamžitá a tvé oblečení ti bude nepříjemné.“

Harry se podíval na své bohaté roucho a pak na Severuse s nevinným výrazem. „To je jen trik jak mě vidět nahého.“

Severus povytáhl obočí.

×××××××

Jakmile byl Harry nahý a ležící na posteli, odměřil Severus lžíci lektvaru a podal mu ji. Harry se málem pozvracel se zápachu, ale dychtivě ji spolknul. Po několika sekundách, celé jeho tělo zaplavil zvláštní pocit, jako kdyby se jeho kosti snažili dostat na správné místo. Něco podobného zažil ve druhém ročníku, když s Ronem a Hermionou použili Mnoholičný lektvar. Tektokrát nemusel pozřít Goylovi chlupy.

Harry měl pevně zavřené oči a měl trochu strach je otevřít.

„Jak vypadám?“ Dobrý Bože, dokonce i jeho hlas byl jiný. Vyšší, měkčí... ženský.

„Delikátně. Příliš ses nezměnil. Jako kdyby ti bylo souzeno býti ženou namísto mužem.“

V Severusově hlase postřehl surovou touhu a Harry nakonec překonal svou zdrženlivost. Jeho první pohled přirozeně táhnul do jeho rozkroku a pocítil záchvat paniky, když viděl, že jeho penis zmizel. Jeho pozoronost zaujaly další změny.

Jako v mrákotách položil svou ruku na prso. „Jsou menší, než jsem čekal.“ Sledoval okraj bradavky a obdivoval jejich rozdíl od svých obvyklých.

„Perfektní. Mají správnou velikost, aby se vešly do mých rukou.“ Severusovy ruce, které vypadaly nyní ještě větší než jeho vlastní vzaly jeho prsa. Harry se instinktivně naklonil do toho doteku.

„Co bych měl dělat. Cítím se tak trapně...“

Severus ho-ji? lehce políbil na rty a posunul ho na polštáři. „Mám nutkání zjistit, zda zůstala tvé slabé místa i v této podobě. Nech mě to všechno udělat, Harry.“

Harry nechal své oči zavřené a soustředil se na pocity, které v něm Severus vyvolal. Severus začal svými rty mapovat jeho tvář. Zkoumal svým jazykem každou štěrbinu ucha. Laskání ho vždycky dostatečně vzrušilo a zdá se, že ženské tělo nereagovalo jinak.

Z ucha Severusova ústa sklouzla na jeho vlastní. Jejich polibek byl lehký, téměř cudný a pak se pomalu změnil na hladovější a vášnivější. Severus se s lapáním po dechu oddělil. „Plnější rty. Příliž měkké, ale stejná chuť.“

Pokračoval v sérií polibků přes Harryho bradu, pak v prohlubni krku a podél klíční kosti. Harryho boky se nedoborvolně zavlnily. Když se konečně dostal Severus k jeho prsům a vzal jednu z bradavek do úst Harry vykřikl. Severus ji okamžitě pustil ze sevření, ale Harry ho chytil za hlavu a přinutil ho ji znovu nasát. „Velmi citlivé, ano! Ach ano...“

Severus jemně okusoval bradavky a pak důrazněji až nakonec pohmožděné místo olizoval. Když byla bradavka tvrdá a pevná, lesknoucí se slinami, Severus obrátil pozornost na druhou. Harryho křik byl plný nesrozumitelných slov.

Opustil Harryho bradavky a přemístil se na okraj postele, kde vzal jednu z Harryho nohou do ruky. Přejel prstem přes nárt a lýtko. „Tak jemné a malé, Harry. Tolik se liší od tvých nemotorních.“

Vzal si palec do pusy, aby Harry neměl čas reagovat na urážku. Harry málem spadl z postele, nikdy by si nepomyslel, že ženské nohy jsou tak citlivé na rozdíl od těch mužských.

Severus uctíval Harryho nohu trochu déle, natolik, že celé Harryho tělo ztuhlo, svaly na stehnech a v pochvě se křečovitě stáhly. Harry vypustil z úst sten, z části potěšený z části překvapený.

Severus zanechal Harryho nohy a přesunul se zpátky. Přejel mu hřbetem ruky přes tvář a něžně se na něj usmál.

„Co-co to bylo?“

Severusův úsměv se prohloubil. „To, lásko, byl orgasmus. Líbilo se ti to?“

„Bylo to... zvláštní. Ne nepříjemné, ale ty si ještě...“

„Neboj se, ještě jsme neskončili.“

„Oh, ženy nepotřebují nějaký čas na zotavení?“

Severus se zasmál. „Ne, nepotřebují. Jeden z divů ženského těla. Ženy mohou mít za jeden večer více orgasmů, než sedmnáct let straý chlapec.“

Harry se pobaveně usmíval. „No dobře, ale stále cítím slabost z toho orgasmu.“

Severus se posadil mezi Harryho roztažené nohy a zamračil se v zamyšelní.

„Plánuješ další krok?“

Severus se ušklíbl a sehnul se k Harrymu břichu. Jeho jazyk se zabořil v jeho pupíku a ten překvapením vyjekl. Svými ústy vytvořil vlhkou cestu dokud se nedostal na vrchol Harryho podbříšku. Harryho penis byl vždy pečlivě oholený a holá kůže byla přenesena i do ženského těla. Severus začal sázet malé polibky, střídajíc to s olizováním, přes oblast jeho podříšku směrem níže.

Severus vklouzl rukama pod Harryho stehna a uchopil ho kolem pasu, aby mu zabránil přirážet boky. Olízoval a okusoval jeho vnitřní stranu stehen a ignoroval Haryyho prosby.

Když se Harryho prosby změnily na hrozby, Severus konečně povolil a začal mu lízat a sát klitoris, až nakonec zamířil níže k vchodu do pochvy. Při cestě zpět, řekl něco čemu Harry nerozuměl, i kdyby byl jeho mozek ve funkčním stavu.

„C-co?“

„Jednoduché antikoncepční kouzlo, Harry. Nechtěl by si být těhotný, že ne?“

„Nechtěl... ani mě nenapadlo... že to,“ lapal Harry po dechu.

Severus se ušklíbl, ale nechal ho vydechnout. Pokusil se vrátit k Harrymu klitorisu, ale Harry ucukl od jeho jazyka. Severus se napřímil.

„Příliž mnoho?“

„Jo. Ne... ne přímo...“

„Tak dobře. Chceš abych tě pak dál lízal, nebo chceš zkusit něco jiného?“

„Pen-penetrace?“

Severus přikývl. Harry vyhledal Severusovi oči a trochu nejistě se usmál.

„Nejsem si jistý, jestli jsem připravený. Můžeš...?“

Severus se opět sklonil dolů. Tentokrát se vyhnul příliž citlivému klitorisu a začal pracovat na vchodu po pochvy. Jazykem ochutnával každý čtvereční centimert Harryho kůže, dokud Harry nesevřel Severusovu hlavu a on tak musel chytit Harryho boky, aby mu zabránil přirážením.

Ruka v Severusových vlasech se utáhla a Harry hlasitě zasténal když na něj přišel už druhý orgasmum za večer. Musel z toho na chvíli omdlít, protože když nabyl své vědomí, Severus byl natažený po jeho boku.

Severus se na něj něžně usmál, výraz krerý Harry za ty roky viděl jen zřídka. Sklonil k Severusovi hlavu a přejel svými rty přes ty jeho.

„Chci tě v tobě, Severusi. Nechci čekat déle.“

Severus se překulil nad Harryho tělo a opřel se lokty o matraci. Zůstal v této poloze skoro celou věčnost, pomalu přejížděl erekcí proti Harryho poševního vchodu.

„Teď Severusi, sakra! Jinak tady zemřu na sexuální frustraci!“

Severus si odfrkl. „Víš, mohl bych poukázat kdo z nás měl už za večer dva orgasmy. A já to opravdu nebyl.“

„Jenom sám sobě si to můžeš dávat za vinu. Teď mě kurva pořádně ojeď!!“

Cítil jak špička Severusova penisu vklouzla dovnitř, snadněji než obvykle a povzdechl si uspokojením. Severus se zastavil a Harry se na něj zamračil.

„Co je?“

„Jsi panna.“

Harry byl z toho prohlášení zmatený, ale neměl čas o tom přemýšlet, jak Severusovy rty chytily ty jeho ve spalujícím polibku a zároveň do něj jedním pohybem plně vstoupil. Harry pocítil trochu bolesti, jako kdyby ho uvnitř něco štíplo. Ignoroval to a soustředil se na pocity plnosti. Experimentálně se snažil stahovat svaly kolem Severusova penisu a byl tím odměněn Severusovým hlubokým zasténáním.

„Nedělej to... já...“

Harry rukama sklouzl na jeho záda.

„Na co čekáš?“

Severus zavrčel. „Klid Pottere. Snažím se nejednat jako nějaký nezkušený mladík a ztrapnit tak sám sebe.“

Vyklouzl z Harryho téměř celou délkou, takže jen špička jeho penisu zůstala uvnitř něj a temně se usmál. Bral si Harryho s několika pomalými skoro ležérnými pohyby. Harry přehodil nohy kolem Severusova těla a použit pákový efekt, aby se jeho milenec mohl dostat hlouběji.

Severus začal přirážet do Harryho těla nejprve pomalu, pak rychleji a hruběji, tak jak se to Harrymu nejvíc líbilo. Ženské tělo ho v tomto ohledu nezměnilo a Harry se snažil udržet oči otevřené, aby mu neušel nějaký ze Severusových výrazů.

Severus naposledy přirazil hodně hluboko a ztuhnul, jeho tvář se zvrátila dozadu v intenzivním potěšení. To bylo už hodně i pro Harryho na kterého to už dnes večer přišlo potřetí. Jeho oči se protáčely a nohy s pažemi křečovitě držely Severuse kolem svého těla.

×××××××

Když se Harry vrátil k rozumu, byl překvapen, že se cítil bdělý a plný energie, než ospalý jako obvykle. Přitulil se ještě blíž k hrudi svého milence a usmál se nad lehkým chrápáním, které poukazovalo na obzvláště dobrý orgasmus. Tiresias měl pravdu, pomyslel si Harry. Nemyslel si, že by mohl být žena na plný úvazek, ale experimentování nebylo tak špatné. Lehce políbil nejbližší kousek kůže a zašeptal: „Kdy si to můžeme vyzkoušet znovu?“

Tiresias' Judgement - Komentáře

Datum: 10.11.2021

Vložil: buy cialis online

Titulek: cialis price cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis alternative</a> generic cialis

Datum: 06.11.2021

Vložil: cialis support 365

Titulek: cialis alternative cialiswithdapoxetine.com

cialis without a doctor prescription <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">generic cialis</a>

Datum: 27.10.2021

Vložil: buy cialis usa

Titulek: cialis generic cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis without a doctor prescription</a> cialis coupon

Datum: 24.10.2021

Vložil: cialis coupon

Titulek: generic cialis cialiswithdapoxetine.com

cialis 20 mg https://cialiswithdapoxetine.com/

Datum: 08.10.2021

Vložil: buy cialis usa

Titulek: cialis generic cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis alternative</a> cialis dosage

Datum: 03.10.2021

Vložil: cialis alternative

Titulek: cialis tablets cialiswithdapoxetine.com

https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis coupon

Datum: 14.09.2021

Vložil: navalnyInvoili

Titulek: Телеграм бот умного голосования

Значение представленной стратегии подрезать крылья власти Единой России, а не гарантировать успех любого другого общественно-политического движения.
Сегодня Алексей Навальный пребывает в тюрьме, и его собственное политическое движение заявлено "противозаконна", потому оно не имеет права действовать в России.
Скажем, когда у коммуниста намного больше шансов победить избирательный округ, следует отдать голос за него, если вы лично этого не жаждете.
По сути своей "Умног голосование" сегодня это политическая стратегия, изобретена российским внесистемным политическим деятелем Алексеем Навальным как средство борьбы с "Единой Россией" умного голосования, проголосовать за главного оппонента кандидата "Единой России" во многих одномандатных округах везде по стране, вне зависимости от общественно-политической принадлежности и взглядов этого соперника.
А ряд его последователей приехал в другую страну, и они конечно все еще работают над списками умного голосования на грядущих выборах.


[url=https://navalny-team.com/]слитая база данных умного голосования[/url]

Datum: 24.07.2021

Vložil: ecoMot

Titulek: Всё верно сделаем Септик для частного дома био

[b][url=https://eco-corporation.ru]Купить септик для частного дома[/url][/b]

Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Это в целом предоставляет вам гарантию того момента, что автономная канализация работает без перебоев в течение многих лет.
Септики - это несложная сборка с специфической конструкцией перелива, фильтрации и сложной электроникой
Высококачественное сопровождение
Дабы не ошибиться с выбором, рекомендуется учитывать характеристики самого дачи (либо коттеджа), габариты участка земли.

Datum: 06.05.2021

Vložil: Braini

Titulek: минусы инвестирования в недвижимость

[url=https://flipping-housess.com/viza-investora-v-ssha/]виза eb 5[/url]
Флиппинг-вкладчик капитала время от времени покупает дома, а потом реализовывает их с намерением извлечения выгоды. С тем чтобы жилплощадь числилось активом, его надлежит приобретать с намерением быстро перепродать. Промежуток времени между приобретением и перепродажей зачастую образует от пары месяцев и до одного года.
Выкупаем предназначенные для жилья помещения и квартиры, которые за долги выставляются на продажу на аукционах.
Выкуп жилья - известный метод долгосрочного инвестирования, так же - если вы абсолютно всё оформите удачно - тогда вы сумеете успешно заработать реальные средства!
Вам не нужно совершать все это в одиночку.Мы здесь, для того чтобы оказать содействие.
Перепродажа жилья - перечисленное -это бизнес затем чтобы получить успеха необходимы: смекалка, знания и составление плана .

[url=https://pages.e-vanguard.com/Redirect.aspx?EQ=https://flipping-housess.com]получить быстро визу в США[/url]

Datum: 06.04.2021

Vložil: Braini

Titulek: кен макэлрой азбука инвестирования в недвижимость читать

[url=https://flipping-housess.com/stroitelstvo-nedvizhimosti-v-ssha/]строительство домов в сша[/url]
Компания всегда предлагает вам лично соучастие в данном деле. Флиппинг на данный момент это не просто вклад финансов, а удобный случай удвоить собственный стартовый капитал во много раз.
Перепродажа жилья - перечисленное -это бизнес затем чтобы получить успеха необходимы: смекалка, знания и составление плана .
Почему люди инвестируют данную сферу ? Одна из них, почему некоторые любят флиппинг, - это конечно шанс получения выгоды. Если собственность приобретается и ремонтируется по довольно низкой цене, а перепродается по намного более очень высокой стоимости.
Вам не нужно совершать все это в одиночку.Мы здесь, для того чтобы оказать содействие.
Корпорация работает с покупкой активов недвижимости, давая шанс одним избавляться от долговых обязательств, а прочим успешно заработать на всем этом.

[url=https://jzxproject.com/bbs/index.php?/topic/3650-x-pics-only/&page=https://flipping-housess.com]строительство домов в сша по годам[/url]

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek